Routes

 1. Fietsen over de Sallandse Heuvelrug

  Fietsen over de Sallandse Heuvelrug

  34,2 km

  Dat Nederland zo vlak nog niet is, zul je goed merken tijdens deze fietstocht. Je gaat dwars door Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en hebt pittige klimmetjes voor de boeg. Deze worden dan ook weer beloond door prachtige uitzichten over dit werkelijk unieke landschap.

 2. Geloofslandschap rond Deventer

  Geloofslandschap rond Deventer

  17,4 km

  Welkom bij deze route over Geloof en Landschap rond Deventer.
  Onderweg komt u langs bijzondere gebouwen en plekken, die veelal met geloof te maken hebben.

 3. MTB route Holterberg

  MTB route Holterberg

  30,4 km

  Deze MTB-route tussen Holten en Nijverdal heeft een lengte van 30 kilometer. De route is ook aaneengesloten te rijden met de paarse route (18 kilometer) in Hellendoorn.
  De route is gemarkeerd met blauwe MTB-bewegwijzering. (driehoek met daaronder 2 rondjes). www.mtbsallandseheuvelrug.nl

 4. Reggedal en Sallandse Heuvelrug

  Reggedal en Sallandse Heuvelrug

  44,8 km

  Graag laten wij u kennismaken met de prachtige vergezichten van het Reggedal en de gevarieerde bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug. Start bij Vakantiepark Hellendoorn.

 5. Rondje Deventer fietsen

  Rondje Deventer fietsen

  41,8 km

  Rondje Deventer laat u de veelzijdigheid van Hanzestad Deventer zien; van de stadsranden tot schitterende landgoederen. Van stadse uitbreidingen tot gezellige dorpen als Bathmen en Lettele. En van de IJssel tot de Schipbeek en Zandwetering.

 6. Rondje Salland

  Rondje Salland

  195 km

  Met de haren in de wind en de op voeten op de pedalen dwars door Salland met de nieuwe fietsroute van 205 km. Door schitterende natuur, typische Sallandse dorpjes en langs mooie landgoederen. Te lang voor één dag en dus een hele goede reden voor een (fiets)weekendje of vakantie in Salland.

 7. Rondje Sallandse Heuvelrug

  Rondje Sallandse Heuvelrug

  50,7 km

  Ruim, open een heel stil. Dat is Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Hier vindt u één van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa. Wie het Rondje Sallandse Heuvelrug fietst, krijgt te maken met steile hellingen maar ook met schitterende vergezichten.

OK

Cookies