Routes

 1. Aspergefietsroute Raalte

  Aspergefietsroute Raalte

  33,0 km

  Stap op de pedalen en combineer een fietstocht door de prachtige omgeving van Salland met het genieten van Sallandse asperges. Maak kennis met het gastvrije Sallandse land en de IJssel en geniet van de landgoederen. Tijdens het aspergeseizoen kunt u onderweg heerlijke asperges kopen bij de telers.

 2. Aspergeroute Deventer-Olst

  Aspergeroute Deventer-Olst

  60,7 km

  Stap op de pedalen en combineer een fietstocht door de prachtige omgeving van
  Salland met het genieten van Sallandse asperges. Maak kennis met het gastvrije
  Sallandse land en de IJssel en geniet van de landgoederen. Tijdens het aspergeseizoen kunt u onderweg heerlijke asperges kopen bij de telers.

 3. Beleef het mooie Twente

  Beleef het mooie Twente

  39,2 km

  Omgeven door de weilanden en bossen van Twente, aan de rand van het kunstenaarsstadje Ootmarsum ligt het 4-sterren superior Relais & Châteaux "Parkhotel de Wiemsel".

 4. Fietsen over de Sallandse Heuvelrug

  Fietsen over de Sallandse Heuvelrug

  33,8 km

  Dat Nederland zo vlak nog niet is, zul je goed merken tijdens deze fietstocht. Je fietst dwars door Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en hebt pittige klimmetjes voor de boeg. Deze worden dan ook weer beloond door prachtige uitzichten over dit werkelijk unieke landschap.

 5. Fietsroute Noetselerberg

  Fietsroute Noetselerberg

  41,8 km

  Camping de Noetselerberg is een comfortabele en gezellige camping met verhuurmogelijkheden en een super overdekt zwembad met glijbaan. Een prachtige 5-sterrencamping in Twente, waar iedereen een fijne vakantie zal beleven!

 6. Geloofslandschap rond Deventer

  Geloofslandschap rond Deventer

  17,4 km

  Welkom bij deze route over Geloof en Landschap rond Deventer.
  Onderweg komt u langs bijzondere gebouwen en plekken, die veelal met geloof te maken hebben.

 7. Heks van Lettele

  Heks van Lettele

  44,8 km

  Volgens de legende uit 1493 is er een verband tussen de Heks van Lettele en 'het stenen kruis' op de Eikelhof. Rond die tijd leefde er in Lettele een Heks. Het was een tijdperk van list en bedrog, waarin sluwe rovers vochten om geld en macht. Kom fietsen en beleef het verhaal van de heks van Lettele

 8. Holterberg MTB-route (blauw)

  Holterberg MTB-route (blauw)

  30,4 km

  Deze MTB-route tussen Holten en Nijverdal heeft een lengte van 30 kilometer. De route is ook aaneengesloten te rijden met de paarse route (18 kilometer) in Hellendoorn.
  De route is gemarkeerd met blauwe MTB-bewegwijzering. (driehoek met daaronder 2 rondjes). www.mtbsallandseheuvelrug.nl

 9. Liberation fietsroute Deventer

  Liberation fietsroute Deventer

  63,0 km

  In Salland zijn veel overblijfselen te vinden die herinneren aan de oorlog en de bevrijding. Op diverse plekken zijn luisterstenen geplaatst waar een hoorspel te beluisteren is over de indrukwekkende belevenissen van één of meerdere personen in de jaren 1944-1945.

OK

Cookies