navigatie overslaan

Bathmen te Paard 2022

Vanaf zaterdag 5 maart tot en met zaterdag 12 maart 2022 staat het Overijsselse Bathmen weer in het teken van Bathmen te Paard.

+ 1 foto's

Vanaf zaterdag 5 maart tot en met zaterdag 12 maart 2022 staat het Overijsselse Bathmen weer in het teken van Bathmen te Paard. In de huidige opzet hebben wij een mooi programma gemaakt, waarin deelnemers sinds langere tijd weer hun sport kunnen gaan bedrijven. Internationale toppers uit de spring- en mensport maken hun opwachting in manege ‘t Ruiterkamp.

De organisatie van Bathmen te Paard is dan ook weer in volle gang! Het belooft weer een evenement te worden met topsport op hoog niveau! Uiteraard met de gezelligheid, gastvrijheid en hartelijkheid die u van ons gewend bent! De ''toppers'' van Bathmen te Paard blijven uiteraard in ons programma behouden. Zo zal u de Derby, de Grote Prijs van Bathmen klasse 1.40 en de Menavond gewoon in ons programma terugvinden. Net als tijdens de vorige editie van Bathmen te Paard staat het eerste weekend van het evenement in het teken van de ponyruiters- en amazones. Bathmen te Paard wordt dit jaar afgesloten door de mensport op zaterdag 12 maart. Zo is er met dit prachtig programma voor ieder wat wils! Het gehele programma is te vinden op onze website www.paardensportbathmen.nl.

Inschrijven kan vanaf heden via Mijn KNHS. Het vraagprogramma is te vinden via Mijn KNHS. Volg ons ook op Twitter en Facebook, voor het laatste nieuws!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis