DUAL CITY CONCERT BAND ( wordt verplaatst naar een andere datum)

“The Music of Count Basie & Frank Sinatra” Feat. Herman Nijkamp (zang)

prijs
€ 12,50
locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Inspiratie voor dit concert is het legendarische live album “ Sinatra Live At The Sands”. Een samenwerking tussen Frank Sinatra, Quincy Jones en het Count Basie Orchestra.

De Dual City Concert Band (o.l.v. Bert Pfeiffer) is een bigband, bestaande uit professionele musici uit heel Nederland. Als huisorkest van het Enschedese Jazzpodium de Tor (www.jazzpodiumdetor.nl) speelt de band er al bijna 30 jaar concerten, hierbij zijn nationaal en internationaal gerenommeerde solisten te gast zoals Randy Brecker, Ack van Rooyen, Jan Wessels, Philip Catherine, Georgie Fame, Cor Bakker, Bart en Lier en Jiggs Whigham www.dccb.nl.

Op het progamma staat deze keer de ongeëvenaard swingende muziek van Count Basie. Na een uitverkochte Tor twee jaar geleden, nu in herhaling bij deze extra editie van Taste of Jazz.

Niemand minder dan vocalist Herman Nijkamp is te gast. Nijkamp staat bekend als een van de beste jazz zangers van Nederland, daarnaast is hij trompettist. Hij maakt deel uit van o.a. Millennium Jazz Orchestra en maakte een prachtige cd met JazzArt Orchestra.

OK

Cookies