Boerenland wandeltocht 13,5 km

Wandelen rondom Bathmen

prijs
€ 5,00
locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Op zondagmorgen kun je wandelen in en rondom Bathmen. Deze wandeltocht heeft een recreatief en kleinschalig karakter. Er kunnen een maximaal wandelaars in groepjes van 2 of 1 huishouden aan deelnemen. Inschrijven start vanaf 18 november en is verplicht en vol = vol. Inschrijven via bathmen.nl

De organisatie heeft een leuke route van 13,5 km voor je uitgezet in en rondom Bathmen. De tocht voert je door bossen, langs beken en door het mooie Sallandse coulisselandschap. Wellicht zijn de bladeren nog mooi in herfsttinten getooid. Er is geen rustpunt onderweg. Zelf iets te eten of te drinken meenemen kan natuurlijk wel. Inschrijven is verplicht en er zijn 3 verschillende starttijden. Het is de bedoeling dat je start in het vooraf gekozen tijdsblok. Het eerste tijdsblok start om 9.00-9.30 uur, tweede 10.00-10.30 uur, laatste 11.00-11.30 uur.

Natuurlijk geldt dat u thuisblijft bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Ook als iemand binnen het gezin of huishouden ook koorts en/of benauwdheid heeft, dan moet u thuisblijven. Houd je aan de volgende RIVM-richtlijnen: • Was vaak je handen met water en zeep, daarna handen goed drogen. • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. • Schud geen handen. • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Meelopen is op eigen risico. Hier kunt u inschrijven

OK

Cookies