Prentenboekenruilbeurs en voorlezen

Is je kind toe aan andere prentenboeken? Kom die van jou dan ruilen in de Bibliotheek Bathmen.

prijs
gratis
locatie
Bibliotheek Bathmen, Bathmen

Op deze zaterdag tijdens de Nationale Voorleesdagen kun je ruilen met andere bezoekers, of je kunt een keuze maken uit de boeken die wij niet meer uitlenen.

De ruilbeurs is geconcentreerd tussen 11.00 en 12.00 uur. Het voorlezen is tijdens de opening van de vestiging. Er lopen medewerkers en vrijwilligers rond die gezellig met jouw kind gaan zitten om een verhaaltje voor te lezen. Zoek zelf een boek of laat je verrassen door onze tips.

De Nationale Voorleesdagen duren van 22 januari tot en met 1 februari en zijn bedoeld om voorlezen te stimuleren. Het is goed voor de taalontwikkeling van kinderen, maar het is natuurlijk vooral hartstikke leuk, zeker als je een goed boek hebt. Moppereend bijvoorbeeld. Het boek van Petr Horáček is uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar 2020.

Vrijdagochtend 7 februari lezen vrijwilligers voor uit Moppereend tijdens de maandelijkse voorleesochtend. Deze is van 10.00-11.00 in de bibliotheek Bathmen en is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De toegang is gratis.

OK

Cookies