Camping de Waterjuffer

Een uniek paradijsje in Harfsen, een dorpje op de grens van Gelderland en Overijssel.

Vandaag geopend van
Vandaag 09:30 - 17:00
Adres
Jufferdijk 4, 7217PG Harfsen

Camping de Waterjuffer

Een kampeerterrein, prachtig gelegen in het aantrekkelijke Achterhoekse coulissenlandschap nabij Lochem, Gorssel en de oude Hanzesteden Zutphen en Deventer. Eén van de meest populaire fietsgebieden van Nederland. Een perfecte uitvalbasis voor eindeloos lange fiets-en wandeltochten in het afwisselende landschap

Een oase voor iedereen die rust en ruimte op kleinschalige velden in een groene parkachtige omgeving waardeert! Voor rustzoekers is het echt genieten.

De zeer ruime kampeer-en campervelden zijn voorzien van gratis WIFI, water en 10 tot 16 ampère stroomaansluitingen.Er zijn drie kwalitatieve en keurig verzorgde sanitairgebouwen met gratis koud en warm water, waarvan er twee zijn verwarmd.

Of geniet van een ruime chalet of de Lodge en beleef een heerlijk vakantiegevoel met alle comfort van thuis.

Het Café-restaurant `t Proathuus verwelkomt u voor een lekker hapje, een heerlijke maaltijd en een gezellig drankje. Bij de Snackbar kunt u terecht voor frites, snack en diverse specialiteiten uit eigen keuken. Een supermarkt en openbaar vervoer richting Lochem en Deventer vindt u in de directe omgeving.

Kom tot rust en geniet.

OK

Cookies