Cultuurhuus Braakhekke

Het ontmoetingspunt van Bathmen

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 16:00
Adres
Schoolstraat 6A, 7437AE Bathmen

Cultuurhuus Braakhekke

Bij het cultuurhuus kunt u terecht voor theater, muziek, lezingen, exposities, diverse lessen van yoga tot slagwerk etc.

Op 30 mei 2008 werd de volledig vernieuwde Zaal Braakhekke geopend. Zaal Braakhekke was al een begrip sinds 1956 en fungeerde als een echt dorpshuis. De accommodatie was echter dringend aan restauratie toe. In 2020 is de entree en de garderobe aangepast zodat de toegangelijkheid verbeterd is. Tevens is het meubilair in de theaterzaal vervangen zodat er nu op stoelnummer gereserveerd kan worden bij meerdere voorstellingen.

Het nieuwe ‘Cultuurhuus Bathmen’, dat op de gevel nog steeds de naam BRAAKHEKKE draagt om recht te doen aan de voorgeschiedenis, is een multifunctioneel gebouw geworden. Het gebouw leent zich voor vele doeleinden. Met name de ‘grote’ zaal, nu de Heeren van Dorthzaal geheten, is een volwaardige schouwburgzaal geworden, uitgerust met een professionele licht- en geluidsinstallatie.

Het beheer en de exploitatie van het Cultuurhuus Bathmen ligt in handen van de Stichting Cultuurhuus Bathmen. Het stichtingsbestuur stelt zich ten doel van het Cultuurhuus Bathmen het kloppende hart van Bathmen te maken. De in Bathmen rijkelijk vertegenwoordigde verenigingen weten de weg naar het Cultuurhuus Bathmen al heel goed te vinden waardoor er een groot aanbod aan activiteiten is.

Het stichtingsbestuur wil door een uitgekiende programmering een nog gevarieerder aanbod van activiteiten en voorstellingen aanbieden.

Lid VBO VBO info

Agenda

Love Hurts

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Erik Neimeijer brengt samen met violist Corné van Woerdekom een ode aan de beste Amerikaanse songwriters. Erik en Corné zouden normaal gesproken in deze tijd de festivals platspelen met hun bands Bökkers en Scrum, maar besloten de handen ineen te slaan en zich van een andere kant te laten zien.

Class of 55 Willem de Roode & Jeroen Sweers

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Twee van Nederlandse beste rock’n’roll muzikanten bundelen de krachten: Willem de Roode, frontman, gitarist en zanger van Hayfever en Jeroen Sweers, frontman, pianist en zanger van Them Lewis Boys!

Rosa da Silva : Daar moet je heen

Onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Rosa da Silva won afgelopen seizoen de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival!

De Battumse Kwis

Lustrumeditie

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Voor de vijfde keer en we gaan er zeker weer iets speciaals van maken. ( heeft helaas in 2020 niet plaats gevonden)

Helligen Hendrik

Wen dr mar an

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

De corona-crisis heeft er bij menigeen flink ingehakt. Zo ook bij Helligen Hendrik. De nukkige cabaretier had grootste plannen voor het komende theaterseizoen: een pompeuze show met een vijfkoppige band, twintig danseressen en tal van spectaculaire special-effects.

OK

Cookies