Cultuurhuus Braakhekke

Het ontmoetingspunt van Bathmen

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 16:00
Adres
Schoolstraat 6A, 7437AE Bathmen

Cultuurhuus Braakhekke

Bij het cultuurhuus kunt u terecht voor theater, muziek, lezingen, exposities, diverse lessen van yoga tot slagwerk etc.

Op 30 mei 2008 werd de volledig vernieuwde Zaal Braakhekke geopend. Zaal Braakhekke was al een begrip sinds 1956 en fungeerde als een echt dorpshuis. De accommodatie was echter dringend aan restauratie toe. In 2020 is de entree en de garderobe aangepast zodat de toegangelijkheid verbeterd is. Tevens is het meubilair in de theaterzaal vervangen zodat er nu op stoelnummer gereserveerd kan worden bij meerdere voorstellingen.

Het nieuwe ‘Cultuurhuus Bathmen’, dat op de gevel nog steeds de naam BRAAKHEKKE draagt om recht te doen aan de voorgeschiedenis, is een multifunctioneel gebouw geworden. Het gebouw leent zich voor vele doeleinden. Met name de ‘grote’ zaal, nu de Heeren van Dorthzaal geheten, is een volwaardige schouwburgzaal geworden, uitgerust met een professionele licht- en geluidsinstallatie.

Het beheer en de exploitatie van het Cultuurhuus Bathmen ligt in handen van de Stichting Cultuurhuus Bathmen. Het stichtingsbestuur stelt zich ten doel van het Cultuurhuus Bathmen het kloppende hart van Bathmen te maken. De in Bathmen rijkelijk vertegenwoordigde verenigingen weten de weg naar het Cultuurhuus Bathmen al heel goed te vinden waardoor er een groot aanbod aan activiteiten is.

Het stichtingsbestuur wil door een uitgekiende programmering een nog gevarieerder aanbod van activiteiten en voorstellingen aanbieden.

Lid VBO VBO info

Agenda

Gouwe Ouwe voor de iets oudere Battumer

gezellige muziek van eerder

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Samen genieten van Gouwe Ouwe, samen zingen en herinneringen ophalen aan de muziek van vroeger! Helaas mogen we geen dansje wagen i.v.m. de huidige Corona maatregelen maar heerlijk luisteren naar de muziek van toen en elkaar weer te ontmoeten maakt het zeker de moeite waard.

Helligen Hendrik

Wen dr mar an

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

De corona-crisis heeft er bij menigeen flink ingehakt. Zo ook bij Helligen Hendrik. De nukkige cabaretier had grootste plannen voor het komende theaterseizoen: een pompeuze show met een vijfkoppige band, twintig danseressen en tal van spectaculaire special-effects.

OK

Cookies