Cultuurhuus Braakhekke

Het ontmoetingspunt van Bathmen

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 16:00
Adres
Schoolstraat 6A, 7437AE Bathmen

Cultuurhuus Braakhekke

Bij het cultuurhuus kunt u terecht voor theater, muziek, lezingen, exposities, diverse lessen van yoga tot slagwerk etc.

Op 30 mei 2008 werd de volledig vernieuwde Zaal Braakhekke geopend. Zaal Braakhekke was al een begrip sinds 1956 en fungeerde als een echt dorpshuis. De accommodatie was echter dringend aan restauratie toe.

Het nieuwe ‘Cultuurhuus Bathmen’, dat op de gevel nog steeds de naam BRAAKHEKKE draagt om recht te doen aan de voorgeschiedenis, is een multifunctioneel gebouw geworden. Het gebouw leent zich voor vele doeleinden. Met name de ‘grote’ zaal, nu de Heeren van Dorthzaal geheten, is een volwaardige schouwburgzaal geworden, uitgerust met een professionele licht- en geluidsinstallatie.

Het beheer en de exploitatie van het Cultuurhuus Bathmen ligt in handen van de Stichting Cultuurhuus Bathmen. Het stichtingsbestuur stelt zich ten doel van het Cultuurhuus Bathmen het kloppende hart van Bathmen te maken. De in Bathmen rijkelijk vertegenwoordigde verenigingen weten de weg naar het Cultuurhuus Bathmen al heel goed te vinden waardoor er een groot aanbod aan activiteiten is.

Het stichtingsbestuur wil door een uitgekiende programmering een nog gevarieerder aanbod van activiteiten en voorstellingen aanbieden.

Agenda

Beperkt Houdbaar

De Première

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

"Tranen van het lachen. Hilarisch, muzikaal en superscherp!" Was getekend, de moeder van Stefan. Maar wat doen ze nou eigenlijk?

Piepschuim

Grote Woorden Korte Metten

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Tijdens dit speciale weekend ook een speciale prijs

Sex Hammond & Rock`n Roll

A tribute to the Hammond

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Deep Purple, Steppenwolf, Emmerson Lake & Palmer, Booker T. & the MG’s, Santana, Bob Marley, Steve Winwood, Uriah Heep, Procol Harum, Rod Stewart, The Rolling Stones, Tina Turner, Joe Cocker, The Zombies, Focus, Sly & The Family Stone… ze hebben allemaal één ding gemeen.

Anne Frank and me

Anne Frank en Ik

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

De Plattelands Jongeren Bathmen spelen de reprise van dit prachtige stuk in het kader van 75 jaar vrijheid.

OK

Cookies