navigatie overslaan

Toeristische OverstapPunten (TOP’s) zijn speciaal ingerichte plekken waar u veilig, gemakkelijk en gratis uw auto neer kunt zetten. Vanaf de TOP kunt u heerlijk fietsen en wandelen via bewegwijzerde en beschreven routes. Zo vindt u gemakkelijk de weg en ontdekt u de mooiste plekken van de regio.

Hoe werken Toeristische OverstapPunten? Alle TOP’s zijn eenvoudig met de auto te bereiken. Vanaf de doorgaande weg leiden borden u naar de TOP. Elke TOP is te herkennen aan een grote, met stenen gevulde kegel. Bij iedere TOP staat een informatiepaneel, waarop bewegwijzerde fiets- en wandelroutes staan vermeld. U kunt zo eenvoudig kiezen welke route u wilt lopen of fietsen.

Voor meer informatie over TOP’s: www.topoverijssel.nl

TOP Bathmen Op de hoek van de Brink-de Veldkamplaan- Gorsselseweg in Bathmen treft u een TOP aan. Vanaf deze TOP kunt u gemakkelijk uw fietsroute met behulp van het fietsroutenetwerk Salland starten. Ook starten vanaf deze TOP diverse wandelroutes.

Tegenover het Toeristisch Overstap Punt op de Brink, zijn nu 2 parkeerplaatsen met de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden.

Voor nadere informatie, fiets- en wandelkaarten, een kopje koffie en voor fietsverhuur kunt u terecht bij het Infopunt Bathmen. Deze is gevestigd in het Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a te Bathmen. De openingstijden van het Infopunt Bathmen zijn maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 16.00 uur en zaterdag van 10.00 – 13.00 uur tel. (0570) – 54 08 39, e-mail: infopunt@bathmen.nl

Voor meer informatie over de fiets- en wandelmogelijkheden in Bathmen en omgeving ga naar de rubriek “Fietsen en wandelen“.

Veel fiets- en wandelplezier in Bathmen en omgeving!