Praktisch

Praktische informatie

 • Bibliotheek Bathmen

  Bibliotheek Bathmen

  Bij de Bibliotheek Deventer, vestiging Bathmen, kunt u terecht om diverse media zoals boeken en dvd's te lenen. Daarnaast is de bibliotheek een kenniscentrum waar u terecht kunt voor informatie over uiteenlopende onderwerpen. Regelmatig worden er culturele en educatieve activiteiten georganiseerd voor bewoners van de gemeente Deventer. Onderdeel van Bibliotheek Bathmen is Dementheek Bathmen, een speciale collectie voor mensen met dementie, geheugenproblemen en niet aangeboren hersenletsel én direct betrokkenen: partners, familie, vrienden, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers.

 • Borden invalswegen

  Borden invalswegen

  Bij de meeste invalswegen van Bathmen en in de Schoolstraat staat een bord ‘Bathmen Actief”. Op deze borden kunnen evenementen worden aangekondigd die plaatsvinden in Bathmen en het buitengebied van Bathmen.

 • Toeristisch Overstap Punt(TOP) Bathmen

  Toeristisch Overstap Punt(TOP) Bathmen

  Toeristische OverstapPunten (TOP’s) zijn speciaal ingerichte plekken waar u veilig, gemakkelijk en gratis uw auto neer kunt zetten. Vanaf de TOP kunt u heerlijk fietsen en wandelen via bewegwijzerde en beschreven routes. Zo vindt u gemakkelijk de weg en ontdekt u de mooiste plekken van de regio.

OK

Cookies