Koops ergonomie

Maatwerk voor het bedrijf en medewerker is belangrijk, daarom is een persoonlijke aanpak gegarandeerd.

Adres
Prins Hendriklaan 1, 7437XB Bathmen

Koops ergonomie

Koops Ergonomie kan werkgevers en werknemers helpen bij ergonomische vraagstukken als fysieke belasting, ontwerpen van werkplekken, nieuwbouw en verbouw begeleiding en aanpassen van werkplekken en werkomgeving bij fysieke klachten.

De werkplek is je tweede thuis, dus zorg dat deze goed is ontworpen en ingericht. Ik kan u daarbij helpen. Het is een win win situatie als ergonomie wordt toegepast in uw bedrijf.

Adviseringen zijn toepasbaar, to the point en praktisch. Aanvullende trainingen (beeldschermwerk, fysieke belasting, tillen en ergonomisch rijden) worden op maat voor het bedrijf gemaakt en gegeven. Gedragsverandering is een belangrijk onderdeel van de trainingen zodat het aangeleerde ook in de praktijk toegepast gaat worden. Doel zijn (preventief) ergonomisch verantwoorde werkplekken en werkomgevingen waardoor het verzuim en fysieke klachten verminderd worden en de werksfeer en werkbeleving bij uw medewerkers verbeterd wordt.

Begeleiding of uitvoering van RisicoInventarisaties en Evaluaties en het maken van een gericht plan van aanpak is mogelijk. Het uitvoeren van diepte inventarisaties (fysieke belasting of beeldschermwerk) is mogelijk. Beide producten zullen worden afgerond met een overzichtelijke en toepasbare rapportage.

Bedrijven kunnen mij tevens inhuren als extern vertrouwenspersoon voor hun bedrijf.

Specialties: Kantoorinrichting (opstelling, instelling, voorlichting, inventarisatie en advies meubilair) Fysieke belasting (inventarisatie, voorlichting, praktische adviseringen en het uitvoeren van metingen en berekeningen) onderzoeken bij medische indicatie / belasting belastbaarheid vraagstukken Meldkamers / balies (indeling meldtafels, indeling meldkamers en high risk) Voertuigen (stoel aanpassingen) Nieuwbouw werkomgevingen Lid VBO hier meer info

OK

Cookies