navigatie overslaan

De Stratenmaker

Elk werk is verschillend, hieronder staat op een beknopte manier beschreven hoe wij van het eerste contact met de klant tot de oplevering van een project kunnen komen. Maatschappelijk verantwoord bezig!

Eventuele verbetering van ondergrond gebeurd uitsluitend met gerecycled materiaal, uitkomend straatwerk nemen wij gratis mee. Uw heeft dus geen stortkosten! Herbruikbare materialen passen wij toe op andere werkvlakken, denk bijvoorbeeld aan keerwanden, tuintafels etc. Overig niet bruikbaar materiaal wordt afgevoerd naar recycle centra waar verdere afwikkleing plaatsvindt. Advies

Elk project begint met een stukje advies door de vakman. Ten behoeve van het uitbrengen van een offerte komt er iemand van ons op het werk kijken. De vragen en wensen van de klant trachten wij dan te beantwoorden en zo tot een duidelijk uitgangspunt te komen voor een offerte. Ontwerp

Het kan zijn dat het project een dergelijke omvang heeft of de wensen van de klant zo zijn dat er een tekening gemaakt dient te worden.

Wij laten dan een collega op het werk komen die gespecialiseerd is op dat gebied. Hij/zij komt kijken en overlegd de idee├źn van u en maakt een schetsontwerp. Dit schetsontwerp wordt weer samen bekeken om eventueel wijzigingen aan te brengen, waarna de tekening definitief gemaakt wordt.

Lid VBO info VBO

Contactgegevens

De Stratenmaker