navigatie overslaan

Artzet media / Bathmense krant

De Bathmense Krant verschijnt al bijna 50 jaar in Bathmen en omgeving. Het is een uitgave die wordt verzorgd door Artzet Media. Naast de papieren versie is er ook een online versie: www.bathmensekrant.nl

De Bathmense Krant is een modern en hedendaags huis-aan-huis nieuwsblad, waarin ruimte is voor nieuws, feiten en analyses, maar waarin ook het verenigingsnieuws en jubilea ruim aan bod komen. Elke woensdag huis-aan-huis in: Bathmen (incl. buitengebied) – Loo – Lettele – Okkenbroek – Colmschate dorp – Swormink/Essenerveld – Roessink – Bramelt – Colmschater Enk, de Vijfhoek en Schalkhaar (gem. Deventer) – Harfsen – Almen – Epse –Joppe – Laren – Exel (gem. Lochem) en Dijkerhoek (gem. Rijssen-Holten).

Artzet Media: specialist in lokaal nieuws. Dankzij bijna drie decennia ervaring als uitgever van regionaal nieuws in en rondom Deventer, Bathmen en Holten, is Artzet Media uit Holten een begrip in Salland. Met twee gerenommeerde huis-aan-huis kranten, de Bathmense Krant en Holtenextra, voorziet Artzet Media wekelijks (ook digitaal) bijna 30.000 huishoudens van het lokale nieuws.

lid VBO knop tekst

Contactgegevens

Artzet media / Bathmense krant