Manege 't Ruiterkamp

Als vast onderkomen voor de Rijvereniging Bathmen (RV Bathmen) en de Koetsenvereniging d’ Olde Mölle is de accommodatie manege ’

Adres
Koekendijk 20, 7437CK Bathmen

Manege 't Ruiterkamp

Multifunctionele accommodatie Onder het dak van Paardensport Bathmen vinden diverse activiteiten plaats die door verschillende verenigingen en instanties georganiseerd worden en niet altijd wat met paardensport te maken hebben. Hierbij moet u o.a. denken aan de vergaderingen, boeldag, winterfair, concerten, clinics, schapenfokdagen, hengstenkeuring, touwtrekwedstrijden, cursussen, workshops, feesten en partijen etc. etc.

Manege ’t Ruiterkamp De manege beschikt over een grote rijhal van 35 x 60 mtr, een kleine rijhal van 25 x 40 mtr. Verder is een kantine, kleine vergaderruimte en een grote vergaderruimte/VIP ruimte beschikbaar. De accommodatie kan per ruimte als in het geheel worden afgehuurd. Wij zien jullie graag in manege ’t Ruiterkamp, Koekendijk 20 te Bathmen!

Agenda

Startcursus Hardlopen

van ABS Trimmen

Aanvang
Locatie
Manege 't Ruiterkamp, Bathmen

Op vrijdagavond 5 april 2019 is het zover. De nieuwe hardloopgroep voor startende hardlopers vanaf 16 jaar en ouder gaat weer beginnen in Bathmen.

OK

Cookies