navigatie overslaan
Theaterstuk ‘Samen dwalen geeft richting’ ( georganiseerd door werkgroep Bathmen Dementievriendelijk)

Afgelast: Theatergroep ut Raakt ( tijdstip afhankelijk van coronamaatregelen)

Wanneer dementie bezit neemt van jouw dierbare en dus ook van jou, dan stap je een bijzondere maar zeker ook een wondere wereld binnen. Een intieme en indrukwekkende voorstelling over alles wat dementie met zich meebrengt en levert ongetwijfeld veel blikken van herkenning op.
Iedereen kent wel iemand die in de familie- of vriendenkring in aanraking is gekomen met dementie.

+ 2 foto's

kaartverkoop

Het verhaal gaat over de dementerende Anna. Haar dochter Rie heeft vanaf de diagnose tot het overlijden van Anna een dagboek bijgehouden en schilderijen gemaakt. Daarmee vertelt ze wat deze periode met haar en haar moeder heeft gedaan. Het dagboek en de schilderijen vormen de basis van dit persoonlijk en intiem theaterstuk waarin de band tussen moeder en dochter centraal staat.

Wanneer dementie bezit neemt van jouw dierbare en dus ook van jou, dan stap je een bijzondere maar zeker ook een wondere wereld binnen. Door in die wereld mee te lopen en heel dichtbij je naaste te blijven, kun je ondanks het verdriet en de onmacht ook hele fijne en dierbare momenten samen beleven. Die prachtige momenten zijn cadeautjes die je krijgt van het leven en geven een rijk gevoel van dankbaarheid.

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 5,00

Vooraf reserveren is gewenst. Kaartverkoop kan via de website van het Cultuurhuus. (www.cultuurhuusbraakhekke.nl)
of e-mail sturen aan; Bathmendementievriendelijk@bathmen.nl
Kaarten zijn ook af te halen bij het Infopunt.