navigatie overslaan
Wandelen in groepjes (coronaproof)

Herfsttintentocht (Stichting Bathmen Promotie)

De dagen worden korter en er verschijnen paddenstoelen. Tijd voor de Herfsttinten wandeltocht van de Stichting Bathmen Promotie.
De wandeltocht wordt op zondag 24 oktober gelopen. Dit jaar start de wandeling om 13.00 uur aan de Oxersteeg 8 (Deventer).

+ 1 foto's

U wandelt gezamenlijk in kleine groepen (coronaproof) met de andere wandelaars en een gids door het mooie en verrassende Sallandse coulisse landschap. Onderweg is er warme chocolademelk To Go met iets lekkers. Er worden niet alleen bestaande paden gevolgd en de route is ongeveer 8 km lang.

De wandeling is niet geschikt voor rolstoelen, wandel- en kinderwagens. Honden mogen NIET mee, omdat er door weilanden wordt gelopen en dan de mogelijkheid bestaat dat honden (als drager) een neospora besmetting overbrengen op koeien. Koeien kunnen hierdoor een miskraam krijgen.

Wij ontmoeten u graag bij onze Herfsttinten wandeltocht. Wilt u weten wat er verder in Bathmen te doen is, kijkt u dan op de agenda van www.Bathmen.nl. “In Battum is altijd wat te doen!”

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
gratis
Entreeprijs Volwassenen
€ 2,00

VAN TE VOREN AANMELDEN IS VERPLICHT! Dit kan via www.bathmen.nl.
Kosten zijn exclusief boekingskosten per boeking.