navigatie overslaan
Wordt het niet eens aanpaktijd voor het ontdingen in ons hoofd? Waarom zijn mannen veelal korter van stof dan vrouwen?

Astrid Cattel Echt

Astrid deelt haar positieve energie, verbazing en emotie en zij gaat haar gevoelige karakter in deze goudeerlijke voorstelling niet uit de weg. Mèt zelfspot. Zij neemt luisteraars mee in haar persoonlijke, dagelijkse gewoonste en ongewoonste levenssituaties. Want, hoeveel tijd besteden wij aan het waarmaken van onze échte realistische wensen? Het leven is te kort om daar niet een middag of avond bij stil te staan

+ 1 foto's

De bevlogen programmamaakster heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeen gebracht in de voorstelling ‘ECHT’. De zangeres wordt begeleid door haar pianist. Doordat Astrid haar persoonlijke warmte in de voorstelling verweven zit maakt dat het geheel tot chique charmant amusement.

Actrice/ Presentatrice Astrid Cattel heeft in het Gooi een eigen regionale jeugdtheaterschool gehad en zij is o.a. sinds 10 jaar de vaste Stand In van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De Tv Kantine. Astrid zingt ook in de hommage aan Toon Hermans die zij in de theaters brengt met Maurice, de zoon van Toon.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,50