PJB wandeling met QR codes is verlengd tot 14 juni

De maand van de P.J.B. wandelvierdaagse

locatie
Eetcafé / Cafetaria de Brink & Pizzeria La Rana, Bathmen

Het afgelopen jaar werden helaas veel activiteiten geannuleerd. Ook onze wandelaars moesten we in 2020 teleurstellen dat ze niet konden genieten van prachtige routes in Bathmen, Lettele en Loo. Door de huidige maatregelen heeft de commissie besloten ook dit jaar nog geen wandelvierdaagse als vanouds te kunnen organiseren. Daarom hebben we een alternatief bedacht. De gehele maand mei staan routes online, die je op een zelfgekozen moment kun gaan wandelen.

Vanaf het startpunt, de Brink te Bathmen, kun je door het scannen van een QR code diverse routes downloaden. Hier wordt een keuzemogelijkheid gegeven in verschillende lengtes van routes. Bij het scannen van de QR code aan het einde van de route vragen wij om je gegevens. Deze mag je invullen, maar dit hoeft niet! Als je dit wel doet, dan sturen wij je na afloop een presentje als bedankje voor de deelname. Vanzelfsprekend gaan wij goed met deze gegevens om en zal dit na de wandelvierdaagse maand worden verwijderd.

Ook aan de kinderen is gedacht! Op de routes zijn meerdere QR codes te vinden. Hier zijn vragen en opdrachten aan verbonden. Een echte puzzeltocht! Blijkt dat jij aan het einde van de maand als beste alles hebt opgelost, dan win je daar ook nog mooie prijzen mee.

Wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook! Meer informatie zal spoedig volgen. Houd daarom de social media en de website van de P.J.B. goed in de gaten.

www.pjbbathmen.nl

OK

Cookies