navigatie overslaan
Coronaproof, tijdsblokken van tevoren aanmelden

Zondagse wandeling rondje Kring van Dorth via de Heeren en Stay Okay

De Heeren van Dorth uit Bathmen & Stay Okay in Kring van Dorth hebben de handen ineengeslagen. Op zondag 25 april organiseren zij samen een wandeling van ongeveer 14 km.

+ 5 foto's

Bij de start krijg je koffie of thee ToGo en de wandelroute. Je wandelt dan via een mooie route óf naar Bathmen of naar Kring van Dorth. Daar aangekomen krijg je een snack ToGo met de route om weer terug naar je startpunt te komen. Op het eindpunt krijg je dan weer een snack ToGo. En dat allemaal voor maar € 10,-- per persoon. Betalen kan alleen met gepast contant geld bij de start! Aanmelden kan tot zaterdag 24 april 17.00 uur en dan geef je aan of je in Bathmen of Kring van Dorth wilt starten. Starten in Bathmen: Bij de Heeren van Dorth op telefoonnummer 0570-541285 Starten in Kring van Dorth Bij Stay Okay op telefoonnummer 0573-431615

Natuurlijk geldt dat je je altijd aan de coronarichtlijnen houdt en thuisblijft als je corona gerelateerde klachten hebt en dat je altijd 1,5 meter afstand houdt en maximaal met zijn tweeën wandelt. Zien we jou op 25 april?

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00