navigatie overslaan
Restaurant de Heeren van Dorth & `t Langenbaergh

Rondje Bathmen Laren op de fiets

Cafe Restaurant t Langenbaergh in Laren en Restaurant De Heeren van Dorth in Bathmen organiseren een fietstocht “Rondje Laren Bathmen” op 17 en 18 april.

Het starten van de route kan tussen 10.00 - 13.00 uur zowel bij de Heeren van Dorth als ‘t Langenbaergh. U start in tijdsblokken.
Genietend van de prachtige natuur fietst u ongeveer 40 km.

+ 2 foto's

Hoe werkt het?

Kies uw startpunt ‘t Langenbaergh of de Heeren van Dorth en uw starttijd. U kuntstarten tussen 10.00—13.00 uur. Meld u telefonisch aan bij het bedrijf waar u wilt starten uiterlijk tot VRIJDAG voorafgaand. Telefoon: ‘t Langenbaergh 0573-401209 De Heeren v. Dorth 0570-541285 Meld u bij het startpunt, betaal 10,00 euro p.p. en ontvang de route voor de heenwegen een drankje “to-go” Na de eerste helft van de fietsroute bereikt u de tussenstop. Lever de route in, u ontvangt de route voor de terugweg en een heerlijke versnapering. U begint de route voor de terugweg. U eindigt bij het startpunt. Lever de route in en ook hier staat een heerlijke versnapering op u te wachten! Routeregels:

Blijf thuis bij klachten Houd 1,5m afstand Take-away, onze terrassen zijn gesloten Geniet vooral van de omgeving, uw versnapering en neem de tijd. Hou de omgeving voor de andere schoon,neem het afval mee naar de stops of mee naar huis. Kosten 10,00 p.p. Incl. route en versnaperinge

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00

contant afrekenen bij de start