Zondagse wandeling over landgoed de Bannink

Coronaproof, tijdsblokken van tevoren aanmelden

locatie
Restaurant de Heeren van Dorth, Bathmen

‘T Hof van Colmschate uit Colmschate en De Heeren van Dorth uit Bathmen hebben de handen ineengeslagen. Op zondag 28 februari organiseren zij samen een wandeling van ongeveer 14 km.

Bij de start krijg je koffie of thee ToGo en de wandelroute. Je wandelt dan via een mooie route óf naar Bathmen of naar Colmschate. Daar aangekomen krijg je een snack ToGo met de route om weer terug naar je startpunt te komen. Op het eindpunt krijg je dan weer een snack ToGo. En dat allemaal voor maar € 10,-- per persoon. Betalen kan alleen met gepast contant geld bij de start! Aanmelden kan tot zaterdag 27 februari 17.00 uur en dan geef je aan of je in Colmschate of Bathmen wilt starten. Aanmelden kan per telefoon bij de Heeren van Dorth op telefoonnummer 0570-541285. Natuurlijk geldt dat je je altijd aan de coronarichtlijnen houdt en thuisblijft als je corona gerelateerde klachten hebt en dat je altijd 1,5 meter afstand houdt en maximaal met zijn tweeën wandelt. Zien we jou op 28 februari?

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Carlien Tuitert ( Heeren van Dorth) Telefoon: 0570-541285

OK

Cookies