Boerenland familie wandel- en puzzeltocht (8,5km)

Gezinswandeltocht, leuk voor kinderen

prijs
€ 2,50 - € 5,00
locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Leuke wandeltocht door en rondom Bathmen voor het hele gezin. Inschrijven start vanaf 18 november afhankelijk van de dan geldende maatregelen en is verplicht en vol=vol. Neem opa en oma, papa en mama mee en kom wandelen.Lopen mag met max 2 volwassenen of met 1 huishouden.

De zondagmiddag is gereserveerd voor een gezellige familiewandeling. Onderweg is er geen rustpunt, maar iets lekkers meenemen kan natuurlijk altijd. De tocht is 8,5 km lang en er is een leuke puzzelwedstrijd voor kinderen. Loop gezellig mee! Inschrijven is verplicht en de start is verdeeld in blokken, zodat de wandelaars mooi verspreid starten. Het is de bedoeling dat je start op de tijd waar je voor hebt ingeschreven. Het eerste blok is tussen 12.00 en 12.30 uur, het tweede blok tussen 13.00 en 13.30 uur en het laatste blok is tussen 14.00 en 14.30 uur.

Natuurlijk geldt dat u thuisblijft bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Ook als iemand binnen het gezin of huishouden ook koorts en/of benauwdheid heeft, dan moet u thuisblijven. Houd je aan de volgende RIVM-richtlijnen: • Was vaak je handen met water en zeep, daarna handen goed drogen. • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. • Schud geen handen. • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Meelopen is op eigen risico. Hier kunt u Inschrijven

OK

Cookies