Herfst Speeldag Bathmen

Een dag vol avonturen voor basisschoolleerlingen

prijs
€ 2,00
locatie
Scouting James Lovell, Bathmen

Er is een leuk thema bedacht, die houden we nog even geheim. We gaan in ieder geval samen op ontdekking! Waarbij we leuke spellen gaan spelen, gaan zingen, dansen, speuren en knutselen.

Klik hier voor Inschrijfformulier kind

Klik hier voor aanmeldformulier vrijwilliger

Zomerspeeldagen Bathmen organiseert Herfst speeldag. Na de uitval van de 1e Zomerspeeldagen Bathmen heeft de vrijwillige organisatie besloten alsnog een leuke dag te organiseren voor de basisschoolkinderen in Bathmen uit de groepen 2 t/m 8. Uiteraard rekening houdend met de dan geldende Corona maatregelen.

Er is een leuk thema bedacht, die houden we nog een paar weken geheim… We gaan in ieder geval samen op ontdekking! Waarbij we leuke spellen gaan spelen, gaan zingen, dansen, speuren en knutselen.

’s Avonds zal er een spooktocht plaatsvinden voor kinderen uit de groepen 6 t/m 8.

Aanmelden kan tot 1 oktober Lijkt jou dit ook leuk? We zien je graag! Overleg met je ouders en geef je snel op. Je inschrijfformulier ligt bij het Infopunt in het Cultuurhuus Braakhekke of Klik hier voor inschrijfformulier

Het ingevulde en ondertekende opgaveformulier kun je inleveren bij het Infopunt. Neem wel één van je ouders mee, want ze moeten bij de aanmelding contant of met PIN betalen. Vol = vol, bij voldoende vrijwilligers kunnen er maximaal 70 kinderen deelnemen!

Meer informatie vind je op www.bathmen.nl en op onze Facebookpagina “Herfst Speeldag Bathmen”. Vragen kun je stellen door te mailen naar zomerspeeldagen@bathmen.nl

Mede mogelijk door – vrijwillige bijdrages De Herfst Speeldag en Zomerspeeldagen Bathmen (16-18 augustus 2021) worden mede mogelijk gemaakt door een mooie bijdrage van WIJDeventer. En we maken dankbaar gebruik van de superleuke locatie van de Scouting James Lovell, aan de Looënkweg 3 in Bathmen.

Vrijwilligers gezocht voor de Bathmense kinderen!

We míssen echter voldoende enthousiaste vrijwilligers om deze Herfst Speeldag te kunnen laten plaatsvinden. Ben je ouder dan 16 jaar en help je graag om de kinderen een leuke dag te bezorgen? Dan is je hulp van harte welkom! We zoeken in ieder geval nog 16 vrijwilligers voor de begeleiding en de themafiguren op de dag zelf 14 oktober. En voor de opbouw op dinsdag 13 oktober, de afbouw op donderdag 15 oktober, de promotie en de sociale media. We kunnen het niet zonder jullie hulp!

Zie je mogelijkheden of wil je eerst nog wat overleggen? Vul dan het aanmeldformulier in dat je op kan halen bij het Infopunt in Cultuurhuus Braakhekke of klik hier voor inschrijfformulier vrijwilliger

Of stuur een mail naar zomerspeeldagen@bathmen.n

Ook voor meer informatie stuur een mail naar zomerspeeldagen@bathmen.nl

We hebben een gezellige en enthousiaste organisatie, vol leuke ideeën waarmee we hopen zo’n 70 kinderen uit Bathmen een leuke dag te bezorgen. Meer informatie vind je op onze Facebookpagina “Herfst Speeldag Bathmen”. We horen graag van je!

Hartelijke groet, Marjan, Marieke, Jasper en Annelies

OK

Cookies