Ronde van Battum (max 100 pers online inschrijven)

Zien wij je binnenkort in Bathmen?

prijs
€ 12,50
locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

U kunt deze zomer deelnemen aan een fietstocht in Bathmen en wel op deze zondag. De fietstochten starten allemaal bij het Cultuurhuus Braakhekke. De afstand van deze route is ongeveer 30/40 km. INSCHRIJVEN IS VERPLICHT en dit kan via www.cultuurhuusbraakhekke.nl of bij het Infopunt.

U kunt starten tussen op verschillende tijdstippen. Dit geeft u bij inschrijving al aan. U schrijft in voor een bepaalde datum en vol is vol, want er kunnen een maximaal 100 fietsers per keer meedoen. De kosten bedragen € 12,50 per persoon en hiervoor krijgt u onderweg een paar drankjes en hapjes en u betaalt bij inschrijving. Bij inschrijving ontvang je een voucher. Deze lever je in bij Het Cultuurhuus Braakhekke op dag van de fietstocht. Dan krijg je de route met daaraan gekoppeld de consumptiebonnen.

De drankjes en hapjes worden gekocht bij lokale Bathmense ondernemers en voor het vermaak hebben wij contact gezocht met Bathmense verenigingen, artiesten en kunstenaars. De routes eindigen op De Brink in Bathmen.

Dus voorzichtig zeggen wij: in Battum is altijd wat te doen! Inschrijven kan tot de zaterdag voorafgaand tot 13.00 uur

OK

Cookies