navigatie overslaan
More Music Orkest en Popkoor KGC optreden tijdens het DOP

Deventer Open Podium (DOP)

Tijdens de 35ste editie van het Deventer Open Podium op 1 maart a.s. zal het More Music Orkest met Popkoor KGC (Koor Groot Colmschate) de zaal op stelten proberen te zetten. Met zo’n 80 enthousiaste mensen op het podium staan we die middag samen garant voor muzikaal spektakel van de bovenste plank in de grote zaal van de Deventer Schouwburg.

+ 1 foto's

Samen met Popkoor KGC brengen we een tweetal nummers waaronder het bekende “Mother Earth”, waarin rustige passages en koor worden afgewisseld met bombastische gedeelten, waarbij het orkest een ware muur van geluid optrekt. Dit nummer, zowel instrumentaal als vocaal, een belevenis van jewelste is een van de grootste hits van de symfonische metal band “Within Temptation”.

We vervolgen met de soundtrack van de populaire film Beverly Hills Cop met Eddie Murphy, “The Heat is On”, destijds gezongen door Glenn Frey. Het werd ook de grootste hit ooit van Glenn Frey. Dat het er inderdaad heet aan toe kan gaan laten wij u samen met KGC horen op 1 maart.

Het More Music Orkest zal u daarna meenemen in een swingend muzikaal avontuur met de “Pinball Wizard”, de gedenkwaardige hit van de Britse rockband “The Who” en een van de best herkende nummers uit de geschiedenis van de rockopera. Vervolgens brengen we het gevoelige en uitermate populaire chanson “La Vie en Rose” (het rooskleurige leven) wat u allemaal kent door de grandioze vertolking door Édith Piaf.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis