navigatie overslaan

Bathmense Kunstmarkt

Van 10.00 tot 17.00 uur, in en rond de Dorpskerk en op de Brink. Ruim 80 exposanten tonen werk in een groot aantal disciplines.
Mooie kunst van bekende maar ook nieuwe kunstenaars, tegen betaalbare prijzen en dat alles in een gezellige intieme sfeer. En de horecagelegenheden met hun terrassen dragen daar extra aan bij.

 

+ 1 foto's

ZATERDAG 7 SEPTEMBER Ongeveer 80 kramen gevuld met schilderijen, keramiek, glaskunst, houtsnijwerk, beelden van brons, steen en ijzer, fotografie, klankkunst, textiel, leer, tekeningen, etsen en sieraden van kunstenaars uit alle delen van Nederland. En er is zelfs exposant uit Noorwegen. Speciale aandacht gaat uit naar de stenen viool van Pieter van der Velden uit Lekkerkerk die in de kerk te bewonderen is. De viool van albast is helemaal met de hand gemaakt en door een vioolbouwer voorzien van originele onderdelen, zodat de viool ook bespeelbaar is. Een vakkundige jury beoordeelt alle werken en maakt om 15.00 uur de winnaar van de juryprijs bekend. Er zijn demonstraties van beeldhouwen, pottenbakken en schilderen. In de kraam van MonArtAtelier kunnen kinderen deelnemen aan een workshop beeldhouwen en zelf iets moois maken van speksteen.   Het ensemble van Martin Ackermann “Diksie Krekkers” zal de dag tussen 14.00  en 17.00 uur muzikaal opvrolijken, net als de wandelende troubadour Luuk Lenders. Men kan prachtige kunstprijzen winnen bij onze loterij. Loten zijn te koop bij de BBKK stand (83) op de Brink. De trekking is om 16.00 uur in de muziekkoepel.

Wanneer

-

Prijzen

De entree is gratis