Sex Hammond & Rock`n Roll door Rob Mostert Hammond Group

A tribute to the Hammond

prijs
€ 22,50
locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Deep Purple, Steppenwolf, Emmerson Lake & Palmer, Booker T. & the MG’s, Santana, Bob Marley, Steve Winwood, Uriah Heep, Procol Harum, Rod Stewart, The Rolling Stones, Tina Turner, Joe Cocker, The Zombies, Focus, Sly & The Family Stone… ze hebben allemaal één ding gemeen.

In deze show een eerbetoon aan de Hammond! Het iconische instrument dat als een rode draad door de grootste hits uit de muziekgeschiedenis loopt. Dit kolos van een instrument met de typerende sound van de ronddraaiende Leslie-speaker werd beroemd in de jaren ’60 en ’70 en zette zowel letterlijk als figuurlijk de toon voor de Progressieve Rock.

Elk genre kent zijn Hammond

In deze voorstelling neemt de Rob Mostert Hammond Group je mee terug in de tijd. Vele Classic Rock Hits zullen de revue passeren, met een aantal hedendaagse uitstapjes, en langzaam ga je herkennen dat de Hammond een cruciale rol heeft gespeeld in jouw oude platencollectie en die van uw ouders. Samen met de uiterst getalenteerde muzikanten binnen de band en het rauwe stemgeluid van zanger Chris Hordijk (The Voice) zullen zij het brede scala waarin de Hammond zijn stempel heeft gedrukt ten gehore brengen.

OK

Cookies