navigatie overslaan
oftewel trio cabaretiers try-outen

TRYO

een avondvullende voorstelling waarin drie cabaretiers ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, zie jij deze in ons theater. Iedere TRYO is anders, wisselende line-ups, minimaal één van de cabaretiers van impresariaat

+ 1 foto's

Klaas Prins verrast je met zijn energieke humor en absurde wendingen. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas won de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival, schrijft voor tv programma’s als Beste Kijkers en de Quickest Quiz en was te zien bij Hufterproef en als presentator bij Humor TV.

​Arjan Kleton:

Arjan Kleton ging eind 2014 voor het eerst als comedian het podium op. Hij was bijna 40 en stand up comedy stond al jaren op zijn bucketlist. Dat eerste optreden was meteen een succes, dus Arjan ging er helemaal voor en met zijn kenmerkende enthousiasme zette hij flinke stappen. Exact een jaar na zijn eerste optreden, in Oktober 2015, won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en vervolgens haalde hij de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018).

Oscar Arnold:

Oscar Arnold kunnen we gerust de Nederlandse Woody Allen noemen. En aan een dergelijke droogloot pur sang waren we in Nederland wel toe. Als comedian weet Oscar Arnold qua droogheid en absurdisme het onderste uit de kan te halen. Hij verenigt de klunzigheid van een Mr. Bean met de meligheid van de Vlaamse Philippe Geubels. Totaal onverwachts tovert hij de ene na de andere oneliner tevoorschijn. Hij weet de ene spitsvondige anekdote af te wisselen met weer andere absurd-komische verhalen. Van de eerste tot de laatste minuut zit je bij Oscar Arnold op het puntje van je stoel.

Vlamousse:

Van williewalm tot kinderarbeid, geen onderwerp te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Maak het bespreekbaar is het credo van Brigitte van Bakel en Maya van As. De angst voor de medemens moet doorbroken, excuses moeten gemaakt aan mens, dier en geslachtsdeel, steun betuigd aan minderheden en bovenal moet er worden geluisterd.

Wanneer

-

Prijzen

incl.koffie/thee