Oblivion Trio in de dorpskerk in Bathmen

prijs
gratis - € 15,00
locatie
Bathmense Dorpskerkconcerten - Muziekkring Bathmen, Bathmen

Op 20 januari gooit het trio het op een Frans akkoord. Zij brengen niet alleen de Sonate van Debussy ten gehore, maar hopen ook het publiek te verrassen met verschillende werken van eveneens Franse en Japanse componisten.

Oblivion Trio (fluit, harp, altviool) Het is de voorliefde voor de door Debussy bedachte bezetting van altviool, fluit en harp die dit trio samenbracht om zijn Sonate ten uitvoer te brengen.

Het trio,bestaande uit fluitiste Emeline Dessi, harpiste Joukeline Sizoo en altist FrankGoossens, heeft inmiddels een breed repertoire opgebouwd en speelt niet alleen Frans impressionistische, maar ook Romantische en hedendaags klassieke stukken. Regelmatig maken zij uitstapjes naar Franse chansons of muziek metSpaanse of Zuid-Amerikaanse invloeden.

Op 20 januari gooit het trio het op een Frans akkoord. Zij brengen niet alleen de Sonate van Debussy ten gehore, maar hopen ook het publiek te verrassen met verschillende werken van eveneens Franse en Japanse componisten. In dit programma deelt Debussy het podium met Marais, Ibert, Dubois, Ravel en Takemitsu.

OK

Cookies