Filmhuis Cinebat: Smallfoot

prijs
€ 5,00
locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Filmhuis Cinebat in Cultuurhuus Braakhekke

Hoog in de bergen voorbij de boomgrens en hoger dan wolken wonen de yetis afgelegen van de rest van de wereld. Wanneer een slimme jonge yeti een 'kleine voetafdruk' vindt, gaat hij op onderzoek naar deze ‘Smallfoot’, de yeti benaming voor het mytisch wezen 'mens', die duidelijk ergens onder de wolken moet leven.

Programma

19 jan 2019

16 feb 2019

Filmhuis Cinebat

Show Dogs

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Het verhaal speelt zich af in een wereld waar mensen en honden de handen in elkaar slaan. De stoere, maar eenzame rottweiler Max is een politiehond. Hij moet samen met zijn menselijke partner Frank undercover gaan bij een prestigieuze, chique hondenshow om een bende dierensmokkelaars op te rollen, die een baby-panda uit de dierentuin hebben gestolen. Max schakelt de hulp van zijn hondenvrienden in en samen doen zij er alles aan om het mysterie rondom de diefstal op te lossen. Maar wat als blijkt dat de dieven het hebben gemunt op de winnaar van de hondenshow?

Filmhuis Cinebat

Phantom Thread

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

In het naoorlogse Londen bevinden zich een fameuze kleermaker, Reynolds Woodcock genaamd, en zijn zus in het centrum van de Britse mode-industrie. Ze maken daar kleding voor koninklijke families en edellieden. Vrouwen betreden het leven van de alleenstaande kleermaker, bieden hem inspiratie en gezelschap, maar vertrekken vervolgens weer. Tot hij op een dag Alma ontmoet, een jonge, wilskrachtige vrouw die al snel het middelpunt van zijn leven wordt en zijn strak geregisseerde en geplande leven op zijn kop zet.

OK

Cookies