navigatie overslaan
www.klimbimbeurzen.nl

Kinderkleding & Speelgoedbeurs

Heb je leuke kinderkleding of speelgoed die je wilt verkopen kom dan naar onze beurs om het in te leveren. De beurs staat bekend om de goede kwaliteit van kleding en om de gezellige sfeer.
Alle kleding en speelgoed is welkom, kijk bij de spelregels wanneer je zomer- en wanneer je winterkleding kunt inbrengen. Voor meer informatie ga naar klimbimbeurzen.nl

Vrijdag kan van 10.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 20.00 uur kleding en speelgoed ingebracht en gekocht worden. Tijdens de winterbeurs wordt geen zomerkleding ingenomen. Er wordt kleding ingenomen vanaf maat 50 t/m 176, dat schoon en heel is. Denk je eraan dat de artikelen die je inbrengt heel en compleet zijn? Om de wachttijd te verkorten kun je het inbrengformulier downloaden via onze website en uitprinten. Thuis kun je alvast jouw naam, telefoonnummer, de artikelen en de verkoopprijs in vullen. LET OP: dit formulier kan uitsluitend tijdens de beurs gelijktijdig met de kleding worden ingeleverd. Mail het dus niet naar ons! Je kunt per lijst maximaal 20 stuks aanbieden. Betalingen alleen contant. Er is geen pin automaat aanwezig.

Zaterdag verkoop en ophalen niet-verkochte artikelen Van 9.30 – 12.00 uur kan er kleding gekocht worden. Tussen 14.00 en 15.00 uur kan er ook nog kleding gekocht worden. Tussen 14.00 en 15.00 uur kan de verkochte kleding worden verrekend en de niet verkochte kleding kan worden opgehaald. Niet afgehaalde kleding wordt vanaf 15.15 uur overgedragen aan een goed doel (o.a. St. Filippijnen zie pagina goede doelen).

Wanneer

-
-