navigatie overslaan
50 jaar Rythmeen

Happy Stones actie

In her pinksterweekend worden er een aantal Gouden Rythmeenstenen in het dorp verstopt. Wanneer je er één vindt, kun je deze inleveren voor een prijs. Deelname is gratis.

+ 1 foto's

Eén van de doelen van de jubileumcommissie 50 jaar Rythmeen, is verbinding brengen in het dorp door het organiseren van verschillende activiteiten. De leerlingen van de Rythmeen mogen 2 Happy Stones versieren. Ze mogen ze houden, maar kunnen er ook voor kiezen om ze te laten reizen door Bathmen en omstreken. Aankomend weekend mogen ze deze dan ergens in het dorp neerleggen. De jubileumcommissie verstopt heel speciale Gouden Rythmeenstenen in het dorp. Als je één van deze Gouden stenen vindt, dan kun je deze inleveren voor een prijs. Iedereen mag meedoen, en deelname is gratis. Hoe leuk is het om aankomend weekend op zoek te gaan. Heel Bathmen aan de wandel op zoek naar een schat. Wij wensen jullie veel plezier. Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door Showtuin Heeten. Zij hebben alle stenen gesponsord. Dankjewel!????

Feestelijke groet, De jubileumcommissie

Ps. Op 2 juli is ons Gouden Rythmeenfeest. We zouden het leuk vinden als jullie komen. Bestel je tickets op www.jubileumfeestrythmeen.nl (

Wanneer

-

Prijzen

Deelname is gratis