Agenda

Volwassenkledingbeurs

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Door Stichting Klimbimbeurzen wordt een kledingbeurs voor volwassenen georganiseerd. Op vrijdag is de inbreng en verkoop. Op zaterdag alleen verkoop.

BBKK zomer-herfst expositie 2019

Expositie nog te bezichtigen t/m 19 oktober 2019

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

In deze expositie werk van drie kunstenaars. Rien Renema met schilderijen, Kathy Jumelet en Corrie Eland met keramiek

Ophaaldag P.J.B. Boeldag

Aanvang
Locatie
Bebouwde kom Bathmen, Bathmen

Ophaaldag voor de inwoners van Bathmen: 19 oktober. In de bebouwde kom van Bathmen worden spullen opgehaald door de P.J.B. Woont u in de voormalig gemeente Bathmen buiten de bebouwde kom en heeft u spullen voor de P.J.B. Boeldag? Neem dan contact op met Jesse Jonker (0614176206) of Dirk Veldwachter (0631310474). Deze grote rommelmarkt wordt georganiseerd door de vele vrijwilligers van de Plattelands Jongeren Bathmen. Bathmense verenigingen en goede doelen vragen een bijdrage aan.

"KREATIEVE KWASTEN in de KERK"

schilderijen expositie.

Aanvang
Locatie
Dorpskerk Bathmen, Bathmen

De werkgroep "Open kerk" organiseert een expositie van de schilderijen van de "Salland Groep". Er wordt realistisch , surrealistisch, abstract, etc. werk getoond.

Filmhuis Cinebat: VAIANA

Kinderfilm

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Vaiana gaat over een avontuurlijke tiener die, met behulp van halfgod Maui, de oceaan over zeilt op een spannende missie om zichzelf te bewijzen als grote navigator en om haar mensen te redden.

Filmhuis Cinebat: The Bookshop

Avondfilm

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

In het Engeland van 1959 besluit Florence Green een boekenwinkel te openen. Ze probeert de bekrompen plaatselijke bevolking warm te maken voor de grote werken uit de literatuur. Daarbij ondervindt ze nogal wat tegenwerking

OK

Cookies