Het Dorpsplatform Bathmen is onderdeel van WijDeventer van de gemeente Deventer.
WijDeventer ondersteunt bewoners met de realisatie van plannen om hun directe woonomgeving te verbeteren. Of het nu gaat om een plan voor groen in je straat, een plan om elkaar als buren te helpen of een leuke, leerzame activiteit in je buurt, kom dan met het idee bij het Dorpsplatform. Zij kunnen ondersteuning bieden bij het samen aan de slag gaan om plannen te realiseren.

Het Dorpsplatform Bathmen is onderdeel van Deventer Buiten, waarin ook bewoners zitten uit Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Okkenbroek en Frieswijk-Averlo. In Deventer Buiten worden alle ingediende bewonersplannen besproken en brengen de afgevaardigden van de dorpen elkaar vaak op ideeën!

Jaarlijks stelt de gemeente een bedrag beschikbaar, waarmee de ingediende plannen gedeeltelijk gefinancierd worden. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn Picknicktafels / bankjes in het buiten gebied, begrafenis jassen voor burenhulp (noabers), AED’s in Bathmen, herstel kerkenpaden en Bathmense ommetjes etc.

Dorpsplatform
Dorpsplatform

Het Dorpsplatform Bathmen bestaat uit zeven personen en vergaderen vijf keer per jaar. Elke vergadering begint met een inloop halfuurtje voor belangstellenden. De vergaderingen vinden plaats in Cultuurhuus Braakhekke, beginnen om 20.00 uur en worden van te voren aangekondigd in de Bathmense Krant. Natuurlijk zijn wij ook te bereiken via het infopunt in Cultuurhuus Braakhekke (Schoolstraat 6a) of via dit

Aanvang 20.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd om uw nieuwe initiatief te presenteren tijdens een van de vergaderingen!

dorpsvisie/dorpsagenda bathmen