Snel Braber Bathmen

Snel Braber Bathmen is een familiebedrijf dat sinds 1967 is gespecialiseerd in het verzorgen van relatiegeschenken in de ruimste zin van het woord. Hierbij kunt u denken aan; premiums, gifts, promotie- en businesskleding tot aan custom-made artikelen. Ook uit het oogpunt van fulfilment kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Van idee tot productie, van voorraadbeheer tot distributie, uw wens is onze uitdaging!

Bent U bij ons een nummer?
Zeker niet, wat u van ons kunt verwachten is een persoonlijke benadering met daarnaast een zeer uitgebreide service op hoog niveau.

Ideeën en originaliteit!
Ook hierin zijn wij sterk. Door reeds vele jaren ervaring en mede door het vormen van een groep met een tweetal collega-bedrijven, zijn wij in staat om voor u gezamenlijk vele nieuwe ideeën te verzamelen en te verwezenlijken.

De Groep.
United Specialists in Promotional products is de naam van onze groep waarmee wij voor u en voor onszelf de voordelen op het gebied van inkoop en originaliteit behalen.

Het resultaat.
Een gemeenschappelijke catalogus boordevol vernieuwende en onderscheidende producten zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Tot slot.
U bent van harte welkom in onze ruim opgezette showroom (175m²), zodat u een goede indruk krijgt op onze visie van vernieuwing binnen de branche.


<< Dienstverlening / financiën / advies    << Overzicht alle ondernemers