Cultuurhuus Braakhekke

Theater Cultuurhuus Braakhekke: voor een leuke avond uit in Bathmen!

Het Cultuurhuus Braakhekke, midden in Bathmen, is de uitvalsbasis voor verschillende Bathmense verenigingen. Er wordt in de verschillende ruimtes gerepeteerd, gespeeld, vergaderd etc. De verenigingen organiseren regelmatig activiteiten waarbij u ook als gast van harte welkom bent! De BBKK verzorgt verschillende lezingen over kunst en architectuur, onder meer een lezing rondom realisme in samenwerking met ‘More’ in Gorssel. Ook de Oudheidkundige Kring en Vrouwen van Nu verzorgen lezingen en voorstellingen. Muziekvereniging Orpheus treedt graag voor u op en Cinebat programmeert één keer per maand twee filmvoorstellingen, een jeugdvoorstelling én een voorstelling voor volwassenen.

Ook het Cultuurhuus zelf biedt een theaterprogramma aan. Humor vormt daarin de rode draad. Kaarten voor de voorstellingen zijn te verkrijgen via de website óf bij het Infopunt.
Het Infopunt is maandag t/m vrijdag geopend tussen 10.00 – 16.00 en op zaterdag van 10.00 – 13.00 uur.  Hier zijn vrijwilligers aanwezig die uw vragen met betrekking tot activiteiten, verenigingen, contactteam, fiets- en wandelroutes graag beantwoorden. U kunt ook gewoon een kopje koffie komen drinken!

Kortom, u kunt voor heel veel zaken in het Cultuurhuus terecht, maar bovenal voor een gevarieerd theaterprogramma. Wij heten u graag persoonlijk van harte welkom bij één van de voorstellingen met een gratis kopje koffie vooraf!

 

Cultuurhuus01

Cultuurhuus02

 


<< Dienstverlening / financiën / advies    << Ondernemers    << Overzicht alle ondernemers