Website www.bathmen.nl vernieuwd

De website www.bathmen.nl is al sinds 2005 online. Het bestuur van de Stichting Bathmen Promotie vond het dan ook hoog tijd om de website in een nieuw, fris en modern jasje te steken. Na maanden van voorbereiding is de nieuwe site vanaf maandag 15 december online. Hopelijk vindt u de nieuwe site net zo mooi als wij. Hier kunnen we wat ons betreft weer jaren mee vooruit. De website is ook prima te raadplegen op uw mobiel of tablet oftewel: de website is compatibel.

De opzet van de site blijft hetzelfde. Het aankondigen van evenementen en activiteiten die in Bathmen plaatsvinden en het bijhouden van de evenementenkalender blijven belangrijke onderdelen. Daarnaast natuurlijk ook veel toeristische informatie over Bathmen voor mensen die Bathmen willen gaan bezoeken. De mogelijkheid voor ondernemers uit Bathmen en omgeving om zich te profileren op de site bij het ondernemersplein blijft natuurlijk ook bestaan. Elke ondernemer uit Bathmen en omgeving wil toch ook graag op deze mooie, nieuwe website staan! Dat kan al voor € 60,00 per jaar. Elke ondernemer krijgt voldoende ruimte om zijn bedrijf nader voor te stellen, ook is er ruimte voor enkele foto’s en uw logo. Bent u als ondernemer geïnteresseerd, stuur dan een mail naar info@bathmen.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen.

We zijn zeer benieuwd naar uw reacties/opmerkingen/suggesties over de nieuwe vormgeving van de website. Ook deze kunt u sturen naar info@bathmen.nl.

Met Battumse groet,

Bestuur Stichting Bathmen Promotie.


<< Nieuwsarchief