Iedere maandagmorgen koffie-inloopochtend bij Cultuurhuus

Vanaf medio februari is in het Cultuurhuus Braakhekke het Infopunt Bathmen gevestigd. Veel Battumers hebben de weg al gevonden voor kaartverkoop van destijds het caroussel en nu voor de Battumse Revue en andere voorstellingen in het Cultuurhuus.

Vanuit het Infopunt hebben Willy Voogsgeerd en Geke Veldwachter een nieuw initiatief ontwikkeld en wel een koffie inloopochtend. Op maandag tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u binnen komen wandelen voor een kopje koffie of thee. Iedereen is welkom van jong tot oud, samen of alleen.

Maandag 6 oktober was de eerste ochtend en was meteen een heel gezellig samenzijn met geanimeerde gesprekken tussen de bezoekers van diverse leeftijden. De eigen gebakken kruidkoek van Jacques van Trijp werd met enthousiasme ontvangen.

Ook de Zonnebloem heeft dit aangegrepen om hun laatste wandeling van dit seizoen hier af te sluiten met koffie en lekkere krentewegge.

Hebt u last van de weekendblues of gewoon zin in koffie en wilt u die niet alleen drinken, kom dan een keer binnen op maandagmorgen.


<< Nieuwsarchief