BIBLIOTHEEK EN WIJKWINKEL BATHMEN PER 11 APRIL 2016 TIJDELIJK NAAR CULTUURHUUS BRAAKHEKKE

BIBLIOTHEEK EN WIJKWINKEL BATHMEN PER 11 APRIL TIJDELIJK NAAR CULTUURHUUS BRAAKHEKKE

Tijdens verhuizing van vrijdag 1 tot en met zaterdag 9 april gesloten

 In verband met de nieuwbouw van de bibliotheek Bathmen verhuizen de Bibliotheek en Wijkwinkel tijdelijk naar Cultuurhuus Braakhekke aan de Schoolstraat 6-A in Bathmen. De verhuizing duurt een week, de Bibliotheek en Wijkwinkel zijn in verband hiermee van 1 t/m 9 april gesloten. Vanzelfsprekend kunt u tijdens de sluitingsweek in alle andere vestigingen van de Bibliotheek en Wijkwinkel Deventer terecht. De adressen en openingstijden vindt u op de websites www.obdeventer.nl en www.wijkwinkeldeventer.nl.

Bilbiotheekbus en Infopunt

Vanaf maandag 11 april kunt u van de bibliotheekdienst gebruik maken in een grote en speciaal hiervoor ingerichte Bibliotheekbus. Deze staat op de parkeerplaats voor Cultuurhuus Braakhekke. Naast de bemenste uren is er zelfservice voor het halen en terugbrengen van bibliotheekmaterialen.

Voor Wijkwinkelvragen over wonen, welzijn en zorg kunt u bij het Infopunt in Cultuurhuus Braakhekke terecht. De vrijwilligers van het Infopunt helpen u graag. De openingstijden van de Bibliotheekbus en Infopunt Bathmen zijn: maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

De Bibliotheek en Wijkwinkel hopen tijdens de sloop en de periode van de nieuwbouw van de Bibliotheek en Wijkwinkel Bathmen iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Contactgegevens:

De Bibliotheek

Telefoon           0570-675700

E-mail              info@obdeventer.nl

 

De Wijkwinkel

Telefoon           0570-675704

E-mail              wijkwinkel@obdeventer.nl

 

Cultuurhuus Braakhekke

Telefoon           0570- 542420

E-mail              info@cultuurhuusbraakhekke.nl

Website            www.cultuurhuusbraakhekke.nl

 

Infopunt Bathmen

Telefoon           0570-540839

E-mail              infopunt@bathmen.nl

 


<< Nieuwsarchief