15, 16 en 17 juni Loofeest 2018

Van Revue en Tiroler avond tot Zeskamp, helikoptervlucht en PowerBand

Voor 25ste keer feest in tent Loo

Loo Bathmen viert dit jaar voor de 25ste keer het School- en Volksfeest in de tent. Op het hoofdpodium in de feesttent is daarom dit jaar een expositie ingericht waarin herinneringen aan de afgelopen 25 feesten worden opgehaald. Het feest heeft weer een driedaags programma met vertrouwde onderdelen als de revue, optocht en muziekavond, afgewisseld met nieuwe onderdelen. Dit jaar kan het publiek bijvoorbeeld een betaalde helikoptervlucht maken, de rodeokameel beklimmen of meedoen aan de Loo Tea.

“Drie dagen van vermaak en bij elkaar komen, mooie ontmoetingen en fijne gesprekken”, zegt voorzitter Rina Beltman van de Oranjecommissie Loo. “Nieuwe mensen ontmoeten en met oude bekenden bijpraten. Dat is waar het School -en Volksfeest natuurlijk om draait. Heel veel gezelligheid en plezier.”

Revue en Tiroleravond

 

foto1

Op vrijdagavond begint de revue en rond 22.00 uur gaat het feest verder met een echte Tiroleravond. Het zou geweldig zijn als iedereen in gepaste kleding komt. De formatie Die Schluchtenkracher, een echte tirolertrio, komt er een superavond van maken. (Helaas zijn de Reeperbahner Stimmungsmacher verhinderd wegens gezondheidsklachten.)

Up4S, Kinderen uit Oeganda

Op zaterdagochtend, na de optocht geven kinderen uit Oeganda een workshop aan de kinderen van de Looschool. Ze verzorgen ook een fantastisch optreden met traditionele muziek, dans en kleding. Met hun optreden haalt de stichting geld op om schoolprojecten in Oeganda te steunen.

Loose kwis
Wie weet het meest over Loo (en omstreken). Dat blijkt op de zaterdag. Dan houdt de Jeugdcommissie de Loose Kwis van 18.00 tot 20.00 uur.

Vlooienmarkt
Zondag kunt u vroeg uit de veren om uw slag te slaan tijdens de jaarlijkse rommelmarkt. Zelf spullen verkopen kan natuurlijk ook.
De kosten voor deelname aan de vlooienmarkt zijn:

  • Niet-commerciële deelnemers uit de schoolkring Loo Gratis
  • Andere niet-commerciële deelnemers € 1 per meter
  • Commerciële deelnemers € 15 per 3 meter

extra optie: huur kraam € 10


<< Home    << Kalenderarchief