Zaterdag 17 december 2016 Cinebat in Cultuurhuus Braakhekke

17 december 2016 – 18.15 uur Finding Dory

Een jaar na de gebeurtenissen in Finding Nemo leven Marlin, Nemo en Dory een gezellig vissenleventje in de oceaan. Als op een goede dag de vergeetachtige Dory (‘I suffer from short-term memory loss!’) eraan wordt herinnerd dat zij toch ook familie moet hebben, besluit de blauwe doktersvis op zoektocht de gaan naar haar verloren gewaande ouders. Marlin en Nemo maken zich uiteraard zorgen om de veiligheid van Dory en gaan op hun beurt naar haar op zoek. Tijdens dit avontuur ontmoeten onze helden oude bekenden, maar ook een keur aan nieuwe personages zoals een bijziende walvis, een melancholische mossel en een ontsnapte octopus.

17 december 2016 – 20.30 uur The Lady in the Van

Waargebeurd en komisch drama met Maggie Smith als een excentrieke dame die jarenlang in een busje woonde op de oprit van een Londense schrijver.

Juffrouw Shepherd is een excentrieke en koppige vrouw van onbekende afkomst die in de jaren zeventig ‘tijdelijk’ haar oude busje parkeerde op de oprit van schrijver Alan Bennett in Londen. Vervolgens bleef ze hier vijftien jaar lang wonen.

The Lady in the Van is een verfilming van het gelijknamige boek en het theaterstuk dat schrijver Alan Bennett op zijn eigen ervaringen baseerde.

Kaarten te koop bij Infopunt Bathmen in Cultuurhuus Braakhekke:
– ma t/m vrij: 10.00 – 16.00 uur
– zat.: 10.00 – 13.00 uur
De kassa is ook telefonisch te bereiken: 0570-540839, of via de website van Cultuurhuus Braakhekke .


<< Kalenderarchief    << Nieuwsarchief