Toneelvoorstelling Loo en Omstreken

De jaarlijkse uitvoeringen van Toneelvereniging Loo en omstreken zijn dit jaar op vrijdag 7 februari en zaterdag 8 februari 2014 in Cultuurhuus Braakhekke. Er is gekozen voor een stuk van Ben ten Velde, getiteld ‘Bij de knienen af´.

Rinus en Geert. Ze kunnen niet met elkaar en ook niet zonder elkaar. Altijd en eeuwig hebben ze trammelant. Vooral als het om hun konijnen gaat. Dit stuk speelt zich dan ook af in de kantine van de Konijnenvereniging. Jopie, het beste konijn van Rinus, waarmee hij het nationaal kampioenschap had willen winnen, is ontvoerd. En iedereen staat onder verdenking. Ook Tiene, de lieve vrouw van Rinus. En zij heeft het al zo druk met haar werk als consulente van schoonheidsproducten en dan nu ook nog al die ellende met de konijnen. Maar Geert Tapper – ook wel bekend als ‘Kniene Geert´ – is de grootste verdachte.

De uitvoeringen beginnen om 20.00 uur. Na afloop van de uitvoering is er gezellige muziek om nog even te dansen of met elkaar of de spelers na te praten. De leden van de buurtvereniging Loo en Omstreken hebben allemaal een persoonlijke uitnodiging ontvangen, overige geïnteresseerden kunnen zich ’s avonds bij de ingang melden. Er hoeven geen kaartjes van te voren gekocht te worden. Op de zaterdagmiddag is er een speciale uitvoering voor de senioren, de zaal is dan om 13.30 uur geopend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jawin Klein Hegeman, tel. 06-22 37 68 69.

 

 

 


<< Kalenderarchief