Schoolhandbaltoernooi

In maart begint voor de 13de keer het jaarlijks terugkerende ABS schoolhandbaltoernooi voor de Bathmense basisscholen. Woensdag 19 maart is van 13:00 tot 18:00 de eerste ronde.

De groepen 5/6 van de Rythmeen, Dorpsschool en Looschool spelen in gemengde teams. De groepen 7 en 8 hebben aparte jongens- en meisjesteams. Woensdag 26 maart zullen vanaf dezelfde tijd de laatste groepswedstrijden en daarna de finales gespeeld worden.

Er wordt door groep 5/6 gespeeld om de Janneke Markvoort Wisselbokaal. De jongens- en meisjesteams van groep 7 en 8 spelen allemaal om een plek in de Oostelijke Handbalkampienschappen die in mei gespeeld gaan worden. In nauwe samenwerking met het Deventer Sportbedrijf zal ook weer de Fair Play trofee uitgereikt gaan worden aan de school die zich, in en om het veld, het sportiefst gedragen heeft.

Traditiegetrouw zullen de kinderen zelf weer in de sporthal, broodjes knakworst verkopen. Om beide dagen zo gezellig mogelijk te maken wordt iedereen uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen bij dit sportieve evenement.

Tot ziens in de Uutvlog!


<< Kalenderarchief