Optreden 3koteboebo op zaterdag 21 maart in Cultuurhuus Braakhekke

Het is weer zo ver. Het moet weer gebeuren. Ut geet an! U wordt hierbij uitgenodigd om onze jaarlijkse jaarvergadering bij te wonen van onze duivenmelkersvereniging.

Natuurlijk zullen we het noodzakelijke officiële gedeelte met u doornemen waarin alle vaste onderdelen van onze agenda aan bod zullen komen. Het is mogelijk om mensen voor te dragen voor bestuursfuncties, maar het zal moeilijk zijn om die in te passen want de huidige bestuursleden zijn allen herkiesbaar. Helaas is bij het verschijnen van deze uitnodiging   de agenda van de avond nog niet klaar omdat de voorzitter nogal laks van aard is. We kunnen u echter wel mededelen dat er na de pauze een verrassing voor u is georganiseerd. We hebben namelijk een artiest bereid gevonden om voor de vrolijke noot te zorgen! Wie dat is of zijn , zeggen we natuurlijk nog niet want anders is het geen verrassing. We hopen, met deze nieuwe opzet, op een wat grotere opkomst dan bij voorgaande jaarvergaderingen want dat leek eigenlijk nergens op! U kunt ook nog rekenen op een kopje koffie bij aankomst! Al met al genoeg redenen om deze keer wel op onze jaarvergadering aanwezig te zijn.

De voorstelling Duivenmelkers is in het Cultuurhuus Braakhekke en begint om 20.30 uur. De voorstelling is al uitverkocht!


<< Kalenderarchief    << Nieuwsarchief