Kinderkledingbeurs

Tweemaal per jaar wordt er een tweedehands kinderkledingbeurs georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting Klimbimbeurzen. De voorjaars kinderkledingbeurs is op 4 en 5 april 2014 en vindt plaats in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a te Bathmen. Heb je leuke kinderkleding die je wilt verkopen kom dan 4 april naar de kinderkledingbeurs om het in te leveren. De beurs staat bekend om de goede kwaliteit van kleding en om de gezellige sfeer.

Inbreng en verkoop op vrijdag 4 april
Van 10.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 20.00 uur kan er kleding ingebracht en gekocht worden.De inbrenger ontvangt 75% van de verkoopprijs, 25% is bestemd voor de Stichting. Per ingebracht artikel wordt € 0,15 in rekening gebracht. Tijdens de voorjaar-/zomerbeurs wordt er geen winterkleding ingenomen. Tevens zijn sportkleding, babykleding, verkleedkleding, (sport)schoenen en laarzen welkom.Er wordt kleding ingenomen vanaf maat 50 t/m 176, dat schoon en heel is.

Verkoop op zaterdag 5 april
Van 9.30 – 12.00 uur kan er kleding gekocht worden. De kleding moet contant worden afgerekend. Er is geen pinautomaat aanwezig. Tussen 14.00 en 15.00 uur kan de verkochte kleding worden verrekend en de niet verkochte kleding kan worden opgehaald. Ben je niet in de gelegenheid de opbrengst van de verkochte kleding op te halen, dan kun je de opbrengst over laten maken op je bank- of girorekeningnummer. Tussen 14.00 en 15.00 uur kan er ook nog kleding gekocht worden. Niet afgehaalde kleding wordt vanaf 15.30 uur overgedragen aan een goed doel, o.a. Stichting Filippijnen.

Meer informatie: www.klimbimbeurzen.nl

 


<< Kalenderarchief