Harmonica- en accordeondag op maandag 25 mei (2e Pinksterdag) op De Pothaar

Genieten van gezellige muziek? Kom dan op maandag 25 mei (2e Pinksterdag) naar De Pothaar in Loo-Bathmen voor de Harmonica- en accordeondag. Ook dit jaar komen bespelers van de harmonica en accordeon weer naar het Sallandse platteland om solo of in groepen muziek te maken op het erf van landgoed De Pothaar. Van 11.00 tot 17.00 uur is het erf vol muziek en gezelligheid.

De Pothaar aan de Pothaarsweg 8a in Loo-Bathmen is eens per jaar het decor voor diverse optredens van harmonica- en accordeonspelers. Dit jaar is de Harmonica- en accordeondag op maandag 25 mei. Er zijn de gehele dag podium optredens en er wordt gespeeld in een vrije groep.

De muzikale artiesten treden op verschillende plekken op het landgoed op. Natuurlijk zijn er drankjes en hapjes te koop. Er zijn verschillende terrassen ingericht en er staan ook verkoopkramen met harmonica’s en accordeons.

Volwassenen betalen € 2,50 entree voor de gehele muzikale dag, inclusief een kijkje in het boerderijmuseum van De Pothaar. Gratis parkeren. Meer weten over route en adres? www.depothaar.nl

 


<< Kalenderarchief    << Nieuwsarchief