Donderdag 27 april 2017 16.00 uur Koningsdag Optreden New Vintage bij Café de Brink

New Vintage is een veelzijdige coverband die zich vooral richt op muziek uit de jaren ’50/’60, maar ook hits van voor en na die tijd een passend plekje in de setlist weet te geven.

De stevige ritmesectie, bestaande uit Roy en Colin, legt de basis neer voor de band. Gitarist Leon en toetsenist Robbert voegen hier op geheel eigen wijze hun muzikaliteit aan toe. Tot slot nemen Ruben en Marin de leadpartijen van de zang voor hun rekening. De andere bandleden zingen ook backing vocals, waardoor bijna alle nummers 2-, 3-, of soms zelfs 4-stemmig uitgevoerd worden.

Het ontstaan van New Vintage begon met de ideeën van Robbert Lans en Leon Aaltink om een coverband te starten in dit genre. Na een tijdje voegde zangeres Marin Krabbenborg zich bij het tweetal. Met z’n drieën ging de zoektocht naar de rest van de band verder. Al gauw vonden zij in Roy Haijtink de perfecte drummer, wist Colin Heeregrave de plek van bassist te bemachtigen en met de komst van zanger Ruben ter Harmsel was de band dan eindelijk compleet.

Stuk voor stuk zijn ze talentvol, maar samen zijn ze uitzonderlijk!


<< Kalenderarchief    << Nieuwsarchief