Cultuurhuus Braakhekke: Twente Plat

Al een flink aantal jaren is het populaire humorgezelschap Twente Plat een regelmatige en graag geziene bespeler van zalen en theaters in Oost- Nederland. De groep verwierf in de loop der jaren naam en faam met haar knotsgekke en dolkomische voorstellingen, waar de lachspieren danig op de proef worden gesteld. Hilarische conferences, aanstekelijke liedjes en onverwachte sketchen worden aaneengeregen tot een bonte revue, waarin van alles mogelijk is.

Al jarenlang trekt de groep dan ook volle zalen. En er is daarom goed nieuw voor de vele liefhebbers van de deze heerlijke humor, want op zaterdag 29 maart komt Twente Plat voor het eerst naar Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen. Met een gloednieuw en keigoed programma kan het publiek genieten van een avondlang lekker lachen.

Twente Plat speelt al een flink aantal jaren in dezelfde samenstelling en daardoor ontstond een perfect op elkaar ingespeeld gezelschap dat het klappen van de zweep meer dan kent. Het publiek een oergezellige en onvergetelijke avond uit bezorgen is daarbij het belangrijkste uitgangspunt. In dat kader schrijft de groep jaarlijks een heerlijk nieuw programma, waarin het de bezoekers een avondlang mee neemt in de wereld van de Twentse humor en daarin is het goed toeven. Eén ding is zeker waar: de humor ligt op straat en de vijf leden van Twente Plat weten als geen ander die te vertalen naar zeer aanstekelijke voorstellingen. Daarbij wordt natuurlijk ook de actualiteit niet geschuwd, waardoor de programma’s ook helemaal van deze tijd zijn.

Op zaterdag 29 maart komt Twente Plat naar Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a, Bathmen, telefoon 0570- 542420. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa: www.cultuurhuusbraakhekke.nl


<< Kalenderarchief