Zondag 24 april 2016 19.30 uur Concert van Gé Bartman in de Dorpskerk

Cellosuites van Bach door een cellist en 2 dansers

Op zondag 24 april vindt er in de Dorpskerk te Bathmen een speciaal concert plaats. Er is niet alleen aandacht voor muziek maar ditmaal ook voor dans. Gé Bartman zal de suites voor violoncello van J.S. Bach uitvoeren.  De Suites voor violoncello solo van Johann Sebastian Bach genieten een ongekende populariteit. Niets ligt meer voor de hand deze geniale wereld verder te ontsluiten met dans. Een spannend avontuur voor een cellist, twee dansers en publiek.

Marijn Stijl, danser voltooide zijn studie op de Codarts Rotterdam Hogeschool van deKunsten. Marijn is allround getraind danser met als specialiteit moderne dans, en danst o.a. bij Gross Dance Company, De Dutch Don’t Dance Division, Project Sally Maastricht, DMT.

Tessa Wouters, danseres, danst bij De Stilte in Breda. Ze heeft haar opleiding genoten op het Koninklijk Conservatorium en de The Rambert School in London, en studeerde af aan Codarts Rotterdam.

Gé Bartman, cellist, speelt op moderne cello, barokcello en violoncello piccolo. Hij is eerste solocellist bij onder meer Het Gelders Orkest. Hij specialiseerde zich in de Suites voor violoncello solo van Bach en voerde deze uit op tal van plaatsen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Concert: 24 april 2016. Dorpskerk Bathmen. Aanvang: 19.30 uur.

Toegang: € 15,00. Donateurs: € 10,00. Jongeren tot 18 jaar gratis toegang.

www.muziekkringbathmen.nl

 


<< Kalenderarchief    << Nieuwsarchief