Cinebat: 2 brothers en De Marathon

Op zaterdag 15 februari presenteert Cinebat weer 2 aantrekkelijke films: om 18.15 uur Two brothers en om 20.30 uur De Marathon.

18.15 uur, 6 jaar en ouder: Two Brothers
Twee wilde tijgerwelpjes, Koumal en Sangha, worden op jonge leeftijd van elkaar gescheiden en groeien op in gevangenschap van de mens. De Engelse stroper Aidan McRory (Guy Pearce) ontfermt zich over Koumal, die verkocht wordt aan een circus waar hij wordt mishandeld om kunstjes op te voeren. Sangha wordt door het zoontje van de koloniale gouverneur opgevangen maar nadat hij de hond van de gouverneur doodt, komt hij terecht bij een menagerie. Daar wordt Sangha veranderd in een vechtmachine voor het plezier van de mensen. Bij een groot evenement komt hij tegenover Koumal te staan in de ring. De bedoeling is dat de twee broers tegen elkaar vechten.

20.30 uur, alle leeftijden: De Marathon
De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken al jaren samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt via collega Youssoef op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Voor de vrienden staat er met de voorbereidingen op deze loop der lopen echter meer op het spel dan alleen het halen van de finish.

Kaartverkoop
Via de website www.cultuurhuusbraakhekke. nl of op de avond zelf aan de kassa.


<< Kalenderarchief